Service garantie:

S.C. Prisma S.R.L. ofera garantie 3 ani de zile la produsele sale, garantie care isi pierde valabilitatea in cazul in care se constata ca produsul a fost expoatat necorespunzator.

Balustrade din lemn

Trecand de usile de intrare si cele de interior, in amenajarea unei case ne trebuie balustrade de lemn care sa faca trecerea intre diferite niveluri ale casei. Cu ajutorul balustradelor din lemn, puteti da un aspect unitar locuintei dumneavoastra.

In functie de imaginatia dumneavoastra, puteti opta ca toata tamplaria din lemn sa fie realizata din aceasi esenta si aceeasi culoare, sau puteti opta ca tamplaria folosita sa imbine culori complementare care sa acorde o nota de dinamism si modernism caminului.

Balustradele din lemn, legatura intre ferestre, usi si de ce nu, dintre diferite stiluri pe care optati sa le imbinati, au ca si caracteristici principale:

  • balustradele din lemn se executa cu elemente strunjite (balustrii) sau profilate.
  • balustrada cu elemente strunjite este o constructie aparte care asigura un estetic deosebit oricarei constructii.
  • elementele componente ale unei balustrade sunt:
    • balustrii de capat (1200-1300/100/100)asigura rigidizarea intregii constructii - se monteaza la capat de balustrada, la intoarcerea rampelor de urcare - balustrada se poate termina la perete cu un balustru itreg sau cu 1/2 din balustru de capat.
    • balustrii intermediari (780-880/45/45) se monteaza cate 2 (doi) pe fiecare treapta sau la inchiderea palierelor la o distanta de 80-110 mm asa incat sa asigure siguranta in exploatare (in special pentru copii).
  • mana curenta are dimensiunea de 90/70 mm si o forma ergonomica astfel incat san nu incomodeze la urcare.
  • atat scarile interioare cat si balustradele sunt finisate cu lac CAP ARREGHINI - ITALIA rezistent la abraziune.
ICLOD, str. Principala, nr. 539 B, jud. Cluj
Tel: 004 0745 235666